Babagan awake dhewe

Panjenengan dipercaya

angkutan sing nerusake

Haulx minangka panyedhiya solusi logistik lan pengiriman internasional adhedhasar ing telung negara SEA; Indonesia, Singapura & Malaysia.

Kanthi pengalaman industri sing akeh, kita dadi panyedhiya layanan logistik kanggo para profesional lan bisnis.

Play Video

Maju Maju
bareng

the team at M&P International Freights

Didegaké ing 2006, M&P International Freights minangka basis Singapura, khusus angkutan sing nerusake perusahaan kanthi prospek global.

 

M&P International Freights bangga dadi panyedhiya layanan pengiriman barang siji-mandeg sing komprehensif - nawakake suite layanan sing ekstensif lan inovatif kalebu truk kontainer, chartering, transshipment, Pick lan Pack warehousing, layanan logistik barang lan liyane. Kita yakin dadi bagean saka rantai pasokan tambah nilai kanggo entuk tabungan biaya total kanggo perusahaan.

 

Ing M&P International Freights, kepuasan pelanggan minangka prioritas utama lan tenaga pendorong ing mburi operasi kita. Konsultan M&P Pribadi sampeyan nyedhiyakake siji titik kontak supaya sampeyan yakin karo keunggulan layanan saka tim, saben langkah.

M&P International Freights wis akreditasi karo SLA, MTO lan FIATA.

misi kita

  1. Ngirim keunggulan pelanggan liwat pengabdian kita kanggo ngrampungake pesenan lan sukses pangiriman.
  2. Nyedhiyani klien ing saindenging jagad kanthi solusi kargo sing dipercaya, efisien, lan biaya-efektif.
  3. Nyederhanakake transportasi global kanthi layanan sing fleksibel nanging lengkap

Filosofi Kita

Ing Haulx, kepuasan pelanggan dumunung ing jantung operasi kita. Kita usaha ora mung kanggo ketemu pangarepan, nanging ngluwihi wong.

 

Minangka veteran pengiriman barang, kita bisa njelajah nuansa pengiriman internasional. Tim sing berpengalaman bisa menehi solusi sing cocog karo tujuan bisnis sampeyan. Tujuane yaiku mesthekake yen barang sampeyan dikirim kanthi aman lan tepat wektu ing kabeh biaya.

 

Liwat pendekatan holistik menyang pengiriman lan logistik, kita bisa nambah nilai lan nyuda biaya kanggo klien ing kabeh rantai pasokan.

Filosofi Kita

Kepuasan pelanggan minangka tenaga pendorong ing M&P International Freights, lan kita bangga karo tingkat perhatian pribadi lan keunggulan layanan kanggo mesthekake yen barang sampeyan bisa dikirim kanthi lancar lan cepet ing ngendi wae, yen sampeyan pengin. Katentreman atine para pelanggan minangka prioritas paling gedhe - kita kuwatir supaya para pelanggan ora perlu. 

Ing M&P International Freights, kita ora mung nyukupi pangarepan sampeyan… nanging ngluwihi.